Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les VII Jornades Científiques difonen els estudis i treballs dels alumnes d’educació secundària

Escoltar

Les VII Jornades Científiques difonen els estudis i treballs dels alumnes d’educació secundària

Dissabte a la tarda es farà la fira de Ciència al carrer a la plaça de Santa Anna

La setena edició de les Jornades Científiques de Mataró se celebra demà divendres i dissabte amb un conjunt d’actes que volen mostrar les activitats científiques que es realitzen en els centres d’educació secundària.


 

Les VII Jornades Científiques, que estan organitzades per l'Institut Municipal d'Educació i el Centre de Recursos Pedagògics amb el suport de Caixa Laietana, CETEMMSA i TecnoCampus Mataró-Maresme, tenen per objectiu afavorir la difusió i potenciació dels estudis científics i tecnològics i alhora contribuir a la vertebració de la xarxa educativa de Mataró.

 

 

Programa de les Jornades Científiques

 

. Divendres 19 de març:

16.30 h a la Sala d’actes de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (avinguda de Puig i Cadafalch, 101)

Acte de benvinguda presidit per l’alcalde, Joan Antoni Baron, i el director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Fernàndez.

 

17.00 h – Conferència inaugural “Tecnologies que milloren la qualitat de vida” a càrrec de Llorenç Servera, enginyer industrial, doctor en Enginyeria Biomèdica i Technical Manager a CETEMMSA.

 

18.00 h – 7a Mostra de treballs de recerca a càrrec d’alumnes de Batxillerat dels centres de Mataró.

 

20.00 h – Cloenda. La presidenta de l’IME, Conxita Calvo, lliurà els diplomes als alumnes participants.

 

. Dissabte 20 de març:

Des de les 17.00 fins a les 20.00 h a la plaça de Santa Anna se celebrarà la fira de Ciència al carrer. La fira pretén apropar la ciència als visitants a través de la Fira dels materials, que estarà exposada en diferents carpes, i de la II Gimcana Científica on ja hi ha inscrits més d'un centenar de participants. Aquestes activitats es desenvoluparan amb la participació de CETEMMSA i de l’EUPM.