Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

m1tv i VOTV signen un conveni de col·laboració per intercanviar producció audiovisual

Escoltar

m1tv i VOTV signen un conveni de col·laboració per intercanviar producció audiovisual

Maresme i Vallès Oriental protagonistes dels programes C-60 i DdM

Els alcaldes de Mataró i Granollers i presidents de Mataró-Maresme Digital S.L.U. i Vallès Oriental Televisió S.L.U., Joan Antoni Baron i Josep Mayoral, van signar ahir a Granollers un conveni de col·laboració audiovisual per intercanviar i produir continguts televisius.



A l'acte de també hi van participar Joan Catà, director-gerent del canal m1tv, Albert Jordana, director del canal VOTV, i Marc Melillas, director de la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. 



Fruit d'aquest conveni, els canals m1tv i VOTV estrenaran la setmana vinent dos programes amb informació i temàtiques sobre les dues comarques. El conveni respon a la voluntat de treballar en xarxa i transversalitat des de Mataró i Granollers i les seves respectives comarques. "C-60” i "DdM" són els dos programes que produeixen i emetran conjuntament m1tv i votv.




C-60 i DdM

 

El nom de la carretera que uneix Mataró i Granollers, C-60, serveix també per batejar aquest nou programa que, com l'autovia inaugurada fa 15 anys, es posa al servei de les comarques del Maresme i el Vallès Oriental per apropar les seves realitats als seus respectius habitants. "C-60" és un programa informatiu que inclou quatre reportatges d'actualitat, elaborats pels serveis informatius dels canals m1tv i VOTV, amb la col·laboració de la Xarxa de Televisions Locals, que també subministrarà continguts. "C-60" s'estrena dimarts, dia 5 d'octubre, a les 22.30 hores, amb una durada de 25 minuts.

 

Per la seva banda, DdM, El Diari de la Música, que s'emet a m1tv des de fa ja dues temporades, amplia la seva cobertura d'informació sobre concerts a la comarca del Vallès Oriental. Realitzat per Clack Produccions i el seu equip de joves professionals, el programa s'adreça al públic jove de les dues comarques, basant el seu contingut en informació dels concerts més destacats de les dues comarques i una agenda musical.

 

El programa, de 25 minuts de durada, s'emetrà els dimarts a les 23.30 hores, també a partir del 5 d'octubre. 

Com la resta de la programació, els dos programes es podran veure a Internet, amb el servei de televisió a la carta, a través de la pàgina www.m1tv.cat