Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull una jornada de treball sobre la xarxa europea de mobilitat en el treball EURES

Escoltar

Mataró acull una jornada de treball sobre la xarxa europea de mobilitat en el treball EURES

Hi han participat tècnics de 16 ajuntaments i de la Generalitat de Catalunya

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha organitzat la jornada de treball sobre la xarxa europea de la mobilitat en professional EURES que ha tingut lloc avui a la Nau Gaudí. La jornada estava adreçada a personal tècnic d’ocupació dels ajuntaments de la comarca i l’ha impartit personal tècnic del SOC que pertany a la xarxa EURES. L’objectiu era donar a conèixer als tècnics dels serveis d’ocupació dels ajuntaments les possibilitats que ofereix aquesta xarxa per a les persones que cerquen una feina a la Unió Europea.



A més de l’Ajuntament de Mataró hi han participat els ajuntaments d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Canet de Mar, Calella, Montgat, Palafolls, Pineda de Mar, Premia de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt.



EURES és una xarxa de cooperació entre els serveis públics d’ocupació dels estats de la UE amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat dels treballadors i de proporcionar serveis a les empreses, així com a qualsevol ciutadà  que vulgui  fer ús  del dret a la lliure circulació de treballadors en el marc de la Unió Europea. La xarxa permet l’intercanvi de dades sobre ofertes i demandes d’ocupació i l’obtenció d’informació relacionada amb les condicions de vida i treball.


 

EURES està integrada per:

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, els Països baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia i Suïssa.