Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el XVè Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró

Escoltar

Mataró celebra el XVè Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró

També es farà el 90è Campionat de Catalunya Absolut-Open

L’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró acollirà els propers 6 i 7 de juliol el XVè Míting d’Atletisme Ciutat de Mataró i el 90è Campionat de Catalunya Absolut-Open que per primera vegada se celebra a Mataró.


 

Les dues competicions estan organitzades per la Federació Catalana d’Atletisme, la Comissió de Clubs d’Atletisme de Mataró, el Centre Atlètic Laietània i el Grup Atletisme Lluïsos Mataró i compten amb la col·laboració de l’Institut d’Esports.

 

Les proves s’iniciaran a les 17.45 h.

 

Dimarts 6 de juliol tindran lloc les especialitats de Martell, Triple, Alçada i Disc masculí; i Javelina, Perxa, Pes o Triple femení.

 

Dimecres 7 de juliol tindran lloc les especialitats de Javelina, Perxa, Pes i Llargada masculí; i Martell, Llargada, Alçada i Disc femení.

 

Està previst que al Campionat de Catalunya Absolut-Open hi participin els millors atletes catalans del moment així com també atletes estatals i estrangers. En les especialitats masculines hi seran presents José Luis Blanco, Jackson Quiñones, Reyes Estévez, Carlos Castillejo, José Ríos, Mario Pestano, Manolo Martínez o García Bragado. En dones Rosa Morató, Judit Pla, Maite Martínezi Naroa Aguirre, entre d’altres.

 

 L’Open se celebra aquest any en dues jornades que tindran lloc abans del Míting Internacional de Barcelona (9 de juliol), el Campionat d’Espanya i el Campionat Europeu Barcelona 2010.