Mataró Energia Sostenible explica el Tub Verd en els centres educatius on dóna servei

Les activitas van adreçades a alumnes, pares i mares i professorat

Mataró Energia Sostenible (MESSA) organitza des d’avui diverses activitats a les comunitats educatives dels 9 centres escolars connectats al Tub Verd per tal de difondre el projecte i explicar què es pot fer per contribuir a minimitzar el canvi climàtic. Les activitats estan adreçades als alumnes, pares i mares i professorat.


 

Als 9 centres s'hi col·locaran cartells informatius relacionats amb el Tub Verd, amb l'objectiu de donar a conèixer aquest projecte d'eficiència energètica als usuaris i perquè en coneguin de primera mà el funcionament i els avantatges que suposa, tant per als centres com per a  Mataró i el medi ambient.

 

A més, en algunes de les escoles, s’hi organitzaran jornades sostenibles, on un dinamitzador explicarà el projecte de forma amena per a tot tipus de públic. D'aquesta manera es pretén conscienciar els joves de la importància de tenir cura del medi ambient.

 

 

Escoles a favor del clima

 

Les escoles connectades al Tub Verd que acolliran aquestes activitats són: els instituts Puig i Cadafalch i Thos i Codina, CEE Les Aigües, les escoles Maria Mercè Marçal, Camí del Cros i Antonio Machado, així com les escoles bressols Elna i Garrofers.

 

D’altra banda, es col·locarà en cadascú dels centres educatius una placa que dóna visibilitat a la utilització que es fa del Tub Verd en l’edifici, com a recurs d’estalvi energètic que minimitza les emissions de CO2.