Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró promociona les seves rutes modernistes a la III Fira Mercat Modernista de Canet de Mar

Escoltar

Mataró promociona les seves rutes modernistes a la III Fira Mercat Modernista de Canet de Mar

Té lloc els dies 17, 18 i 19 de setembre a diversos espais del municipi

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) participa els dies 17,18 i 19 de setembre en la tercera edició de la Fira Mercat Modernista de Canet de Mar amb l'objectiu principal de promocionar les dues rutes modernistes de la ciutat: la ruta “El Modernisme a Mataró” i la ruta “Puig i Cadafalch Mataró – Argentona”.


La fira estarà instal·lada a diversos llocs del municipi maresmenc i es podrà visitar de les 17 a les 21 h avui divendres 17, i de les 10.30 a les14.30 h i de les 17 a les 21 h el dissabte 18 i diumenge 19 de setembre.


Concretament Mataró hi serà present a l'Espai Ciutats Modernistes, situat a la plaça Universitat, espai on també s'ubicaran exposicions i diverses activitats vinculades amb el modernisme. A més de les rutes modernistes, també s'aprofitarà la presència a la fira per promocionar l’oferta de rutes i activitats turístiques que es realitzen a la ciutat durant l'any, així com els diferents productes modernistes de la “Botiga Mataró”.


La III Fira Mercat Modernista de Canet de Mar reviu els finals del segle XIX i principis del XX i l'època modernista amb diferents activitats: mercat d’artesans, tallers d’oficis i pintors, ambientació dels carrers, rutes modernistes pel centre històric, espectacles d’animació al carrer, gimcana modernista, degustacions modernistes, cercavila, passejades i desfilades, Fira de dibuix i pintura, espectacles i animacions infantils, actuacions de música i cant, teatre exposicions, etc.