Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mor el regidor i sisè tinent d’alcalde Oriol Batista

Escoltar

Mor el regidor i sisè tinent d’alcalde Oriol Batista

El regidor i sisè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Mataró, Oriol Batista Gázquez, ha mort aquesta matinada als 38 anys com a resultat d’una llarga malaltia. Oriol Batista formava part del grup municipal del PSC.


 

L’Ajuntament ha celebrat avui mateix a les 13.00 h un Ple extraordinari urgent en què s’ha donat compte de la mort de Batista. En el Ple s’ha anunciat també que l’Ajuntament dicta dos dies de dol oficial i que les banderes del consistori i equipaments municipals onejaran a mig pal.

 

El funeral tindrà lloc demà dimecres a les 11.30 h al Tanatori de Mataró (carrer d’Aristòtil, 37).

 

Oriol Batista era nascut a Mataró el març de 1972. Estava casat i tenia un fill i una filla.A causa de la seva malaltia, des de febrer de 2009, Batista exercia els seus drets i deures com a regidor i sisè tinent d’alcalde sense cap delegació específica. Les seves competències estaven delegades de manera provisional a Francesc Melero (Policia Local i Protecció Civil) i a Núria Aguilar (Mobilitat).

 

Batista va entrar a l’Ajuntament com a independent a les llistes del PSC el 1999 i va ser regidor de Sanitat i Serveis Socials. De 2003 a 2007 es va encarregar de la regidoria de Benestar, Salut i Consum i Nova Ciutadania i de la vicepresidència de l’Institut Municipal d´Educació.També va ser responsable del Pla Municipal de Nova Ciutadania i del Pla Integral de Rocafonda-El Palau i president de GINTRA així com president de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i membre suplent del Comitè Consultiu de la Llei de la Dependència. També ha estat membre del Consell de Federació del PSC al Maresme.

 

Llicenciat en Pedagogia, havia treballat a la Residència Infantil Mas Sant Jordi i va ser director d’Educació en el Lleure per la Fundació Pere Tarrés. Membre de l’Associació de Veïns de La Llàntia i de l’Associació Enlleura’t.