Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou empreses aporten 39.000 euros en beques per als estudiants dels nous màsters de l’Escola Universitària del Maresme

Escoltar

Nou empreses aporten 39.000 euros en beques per als estudiants dels nous màsters de l’Escola Universitària del Maresme

 


Nou empreses van signar ahir convenis amb la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme pels quals es comprometen a aportar 39.000 € en beques per als futurs estudiants dels màsters universitaris oficials en Emprenedoria i Innovació i en Gestió de Destinacions i Equipaments d’Oci i Turisme, tots dos impartits per l’Escola Universitària del Maresme a partir del curs vinent en el nou edifici del TecnoCampus Mataró-Maresme. Aquests acords s’afegeixen al signat setmanes enrere amb Caixa Laietana pel qual l’entitat financera es converteix en patrocinador principal del màster en Emprenedoria i Innovació, amb una aportació de 50.000 € en beques.


 

Les empreses que ahir van signar els convenis són: Aqua-Hotel, Golden Hotels, Kriter, Finques Pous, Star Textil (Bóboli), Beiersdorf, Conserves Dani, Procter&Gamble i Bioibérica. Aquestes empreses aporten fons per posar en marxa un extens programa de beques per als estudiants dels dos màsters, de quantitats diverses, gràcies al qual bona part dels que s’hi inscriguin gaudiran d’un descompte respecte el preu de la matrícula. Cal destacar que aquests dos màsters són oficials i expedits per la Universitat Pompeu Fabra, a la qual està adscrita l’Escola Universitària del Maresme.

 

La signatura d’aquests convenis va precedir la primera conferència del nou Cicle de conferències en Emprenedoria i Innovació, a càrrec del catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra Oriol Amat. Aquest cicle s’ha engegat amb la voluntat d’oferir als assistents noves perspectives de futur en la fase del cicle econòmic en què ens trobem.