Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prohabitatge Mataró tramita 1.401 sol·licituds d'ajuts al lloguer

Escoltar

Prohabitatge Mataró tramita 1.401 sol·licituds d'ajuts al lloguer

Aquest any l'empresa municipal n'ha recollit un 6,2 % més que l’any 2009El passat 31 d’octubre va finalitzar el període per tramitar les sol·licituds d’ajuts per al pagament del lloguer que ofereix el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya. A Mataró, aquests ajuts els gestiona l’empresa municipal Prohabitatge Mataró. Enguany, la seva convocatòria ha tingut tres terminis de presentació segons el tipus de sol·licitant.
Durant aquest període, Prohabitatge Mataró ha recollit 1.401 sol·licituds, un 6,2 % més que l’any 2009. 
L’objectiu d’aquests ajuts és facilitar l’accés a l’habitatge als ciutadans de Mataró amb dificultats econòmiques i evitar l’exclusió social per motius residencials, amb especial atenció a les famílies monoparentals i dones en situació de violència de gènere.

 

Aquests ajuts són prestacions per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, i van des d’un import mínim de 20 € fins a un màxim de 240 €. Estan adreçats a les persones físiques residents a Catalunya que siguin titulars d’un contracte de lloguer d’un habitatge destinat a domicili habitual i permanent i que acompleixin una sèrie de requisits.