Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA realitza un procediment d’homologació d’Agents de la Propietat Immobiliària

Escoltar

PUMSA realitza un procediment d’homologació d’Agents de la Propietat Immobiliària

Amb aquesta homologació, els APIS podran comercialitzar els immobles propietat de PUMSA

El Consell d’Administració de PUMSA va acordar en la sessió del passat dia 26 de gener, després de dur a terme la tramitació corresponent, l’homologació de diferents Agents de la Propietat Immobiliària, (APIS), a fi i efecte de comercialitzar els béns immobles propietat de l’empresa municipal.

 

Aquesta col·laboració entre el sector públic i el privat representa un pas endavant que permet portar a terme una col·laboració per fer front a un sector que, fruit de la crisi, està passant per un moment difícil.

 

PUMSA ja ha homologat a diferents APIS de Mataró, els que s’han presentat al concurs convocat el passat 30 de desembre. Per valorar les empreses, s’ha tingut en compte tant la proposta econòmica com la proposta tècnica que han presentat.

 

Amb aquesta iniciativa, PUMSA vol unificar la seva oferta d’habitatges, aparcaments i locals comercials i posar-la a l’abast de tothom, tant del ciutadà que ja està habituat a dirigir-se a les oficines de PUMSA com de qui només tracta directament amb els APIS.

 

Amb aquest acord, PUMSA segueix garantint que la política de preus segueixi essent la política que sempre ha portat a terme l’empresa municipal.

 

PUMSA té una oferta d’immobles amb unes característiques que els fan diferents en el seu vessant més social, ja siguin protegits, per a joves, per a gent gran, amb mobilitat reduïda, etc.

 

Amb el seu compromís amb la mobilitat de Mataró, l’empresa ofereix aparcaments que s’adapten a les necessitats de la ciutat a la vegada que col·labora en la millora de la mobilitat urbana de Mataró.

 

Amb la construcció de naus i locals industrials, PUMSA aposta per una ciutat amb futur i potencia l’entrada i el desenvolupament de noves empreses a la ciutat.