Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sans Branded Apparel s’instal·larà a l’ Edifici El Rengle

Escoltar

Sans Branded Apparel s’instal·larà a l’ Edifici El Rengle

El grup s’interessa per un local per a oficines i botiga dels empleats

Sans Branded Apparel, S.L, el grup empresarial dedicat a la confecció de moda interior de les marques Abanderado, Unno, Ocean i Princesa, va signar el passat 7 d’abril un pre-acord amb l’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró, SA (PUMSA) referent a l’arrendament de diversos espais de la primera planta de l’Edifici El Rengle.

 

L’empresa Sans està ubicada actualment a la riera de Cirera, sector en procés de desenvolupament urbanístic. El grup empresarial ha mostrat interès en instal·lar-se a l’edifici de PUMSA tant pel que fa a les característiques constructives, com per la seva ubicació, entorn i facilitats d’accés. A les noves dependències l’empresa ubicaria oficines i botiga per als empleats, i també disposaria de magatzem i places d’aparcament.

 

 

Característiques de l’edifici

 

L’Edifici El Rengle té una construcció singular i compta amb una superfície de 30.000 m2 distribuïts en quatre plantes sobre rasant i dues més en soterrani.

 

En aquest edifici es comercialitzen diferents tipus d’espais, locals de 50 fins a 2.000 m2 útils, depenent de les necessitats de cada empresa, 325 places d’aparcament de diferents mides, permetent l’entrada de camions de mida mitjana i espais per a magatzem o traster.

 

L’Edifici El Rengle es troba al costat del Parc Científic i de la Innovació Tecnocampus Mataró-Maresme i dins d’un nou sector residencial i terciari en ple creixement, integrat dins del front de mar.

 

PUMSA preveu acabar les obres de l’edifici el proper mes de juny. La comercialització dels espais es du a terme a través de diferents vies: directament des de l’empresa municipal, a través dels Agents de la Propietat Immobiliària, APIS, homologats en el seu dia i a través de COMERTIA, una associació catalana especialitzada en el comerç.