Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TecnoCampus organitza diumenge noves visites guiades en una jornada que comptarà amb activitats infantils i musicals

Escoltar

TecnoCampus organitza diumenge noves visites guiades en una jornada que comptarà amb activitats infantils i musicals

3.500 persones van assistir a les portes obertes dels dies 20 i 21 de novembre

 


El parc científic i la de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme organitza una nova jornada de visites guiades al parc per tal que els ciutadans que ho desitgin puguin accedir i conèixer aquest nou espai de la ciutat. La jornada tindrà lloc diumenge 12 de desembre de 10 h a 13 h.TecnoCampus ofereix aquesta nova oportunitat de conèixer les instal·lacions del parc a causa de la gran afluència de públic a les anteriors visites guiades, que van tenir lloc els dies 20 i 21 de novembre dins les jornades de portes obertes.En aquesta ocasió, per donar l’oportunitat de participar en les visites a un major nombre de gent,  els grups sortiran cada mitja hora des del vestíbul de la torre TCM2.


 

A més, per amenitzar la jornada s’ha programat l’activitat infantil “Ludoteca vertical” i un concert, que tindrà lloc a les 12 h, a càrrec del Jove Cor i Grup Instrumental Iluro de l’Aula de Música Masafrets.

 

L’accés al TecnoCampus Mataró-Maresme en transport públic es pot fer amb les línies 1 i 2 del Mataró Bus i baixar a la parada Edifici de vidre – TecnoCampus. Si es va amb cotxe particular, l’aparcament del parc amb, accés des del carrer de Tordera, serà gratuït.

 

Unes 3.500 persones van assistir a la jornada de portes obertes organitzada amb motiu del Fòrum Innova 360 el passat 20 i 21 de novembre.A més, des del mes d’octubre s’han programat diverses visites guiades a les quals hi han assistit més de 900 persones. El parc TecnoCampus Mataró-Maresme va ser inaugurat el passat 3 de novembre.