Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres Roques programa cursos i tallers adreçats a joves d’entre 10 i 15 anys

Escoltar

Tres Roques programa cursos i tallers adreçats a joves d’entre 10 i 15 anys

El període d’inscripció és de l’1 al 15 de juny

Tres Roques Centre de Formació Permanent inicia demà el període d’inscripció per a les activitats emmarcades en el programa Tres Roques Jove! Les activitats estan adreçades a joves d’entre 10 i 15 anys i tindran lloc del 28 de juny al 16 de juliol. La inscripció finalitza el 15 de juny.


 

La nova proposta formativa consta de 5 cursos i 5 tallers:

 

. Els cursos, de 10 sessions cadascun, seran els següents: Curs de percussió amb el cos i dansa; Curs de cuina per a principiants; Fotografia i retoc d’imatge digital; El món del còmic i La màgia a les teves mans. Es faran de dilluns a divendres del 28 de juny al 9 de juliol. Hi haurà dos grups i l’horari serà de 9 a 10.30 i d’11 a 12.30 h. El preu de cada curs serà de 45 €.

 

. Els tallers, de 5 sessions cadascun, seran els següents: Què puc inventar?; Les eines de la web; Taller de malabars; Taller de complements i costumització; Postres d’estiu. Els tallers es faran de dilluns a divendres del 12 al 16 de juliol. Hi haurà dos grups i l’horari serà de 9 a 10.30 h i d’11 a 12.30 h. El preu de cada taller serà de 22,50 €.

 

El full d’inscripció i la informació sobre el procés es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament (www.mataro.cat); a l’Insitut Municipal d’Educació (IME) (Baixada de Les Figueretes, 1, 2n) i a Tres Roques Centre de Formació Permanent (plaça del Canigó, 7).

 

Tres Roques és un equipament municipal dedicat a oferir un ampli ventall d’activitats per ampliar i actualitzar els coneixements i inquietuds de la ciutadania en qualsevol moment de la vida. Per fer-ho, posa a l’abast una oferta formativa orientada a satisfer les necessitats de desenvolupament personal, cultural i social del seu entorn. Un dels objectius del centre és treballar en xarxa amb diferents agents de la ciutat.