Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Unes 1.500 persones han visitat la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya a la Nau Gaudí

Escoltar

Unes 1.500 persones han visitat la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya a la Nau Gaudí

El cap de setmana es van fer jornades de portes obertes i activitats per a infantsLa setmana passada van visitar la Col·lecció Bassat d’Art Contemporani de Catalunya, ubicada a la Nau Gaudí, unes 1.500 persones. Al llarg de tota la setmana es van anar programant visites amb diferents col·lectius, el dijous 11 es va fer la inauguració oficial i el cap de setmana es van fer jornades de portes obertes en horari ininterromput.


 

De les 1.500 visites, unes 800 persones van passar a veure l’exposició de la Nau Gaudí (carrer de la Cooperativa, 47) el divendres i el cap de setmana. La mostra va estar oberta d’11 a 20 h i el dissabte i diumenge es van programar dos tallers infantils, en un dels quals els nens podien pintar un quadre amb diferents tècniques i penjar-lo i l’altre era un taller de maquillatge.

 

La Nau Gaudí obre de dimarts a divendres de 18 a 21h, i els dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 h i de 18 a 21h. Es programaran visites guiades per a les escoles i l’entrada és gratuïta per a tots els públics.

 

Els visitants podran veure una mostra gestionada pel Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró, format per l’Ajuntament i la Fundació Privada Carmen & Lluís Bassat, on s’exposen 79 obres realitzades per 21 artistes entre el 1947 i el 1969.