Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

66 famílies sol·liciten els habitatges públics del carrer El Rierot

Escoltar

66 famílies sol·liciten els habitatges públics del carrer El Rierot

Un total de 66 famílies han demanat un dels 12 pisos de lloguer amb protecció oficial del carrer El Rierot cantonada amb carrer de Cristina. El període de presentació de sol·licituds va finalitzar el passat 23 de desembre.


 

És un edifici que consta de dotze habitatges, un local comercial en planta baixa i aparcament subterrani. Aquesta promoció s’inclou dins el Pla Local de l’Habitatge 2005-2015 i representa un recurs d’allotjament i convivència per a famílies perceptores de rendes baixes, amb dificultats econòmiques i amb risc d’exclusió residencial. Els preus del lloguer oscil·len entre els 280 i 395 €, en funció de la superfície.

 

En un futur aquest immoble formarà part del patrimoni de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró.

 

 

Procediment d’adjudicacióEl procediment d’adjudicació serà mitjançant sorteig públic entre les sol·licituds presentades i en resultin admeses.

 

Prohabitatge Mataró en breu exposarà la llista oficial d’admesos i exclosos als següents punts d’informació:

 

-        Oficines de Prohabitatge

-        Oficines d’Atenció Ciutadana i centres cívics

-        Al web www.grup-pumsa.cat

-        Al web www.mataro.cat

-         

Totes les persones admeses seran convocades per assistir al sorteig dels habitatges davant notari.

 

 

Característiques dels habitatgesHi ha 4 habitatges per planta i tenen una superfície útil d’entre 47 i 64 m2. Disposen de dos dormitoris, cuina, estar-menjador, i 1 o 2 banys.La coberta de l’edifici acull els espais comunitaris com la bugaderia, àrea per estendre la roba i els recintes per a les instal·lacions.A l’edifici s’han incorporat mesures arquitectòniques bioclimàtiques i mediambientals en la seva construcció que contribueixen a avançar cap a una ciutat ecològicament sostenible.