Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Antònia Font presenta a Mataró durant Les Santes el seu últim disc ‘Lamparetes’

Escoltar

Antònia Font presenta a Mataró durant Les Santes el seu últim disc ‘Lamparetes’

La pluja obliga a acabar abans d’hora la Festa Flower Power By Qu4ttro



El grup de música mallorquí Antònia Font, un dels més destacats del panorama musical català, va presentar ahir a la nit el seu darrer treball, ‘Lamparetes’, al Parc Central de Mataró. Més de mil persones van assistir al concert, un dels plats forts de Les Santes d’enguany.


 

Tal i com estava previst, les portes del Parc Central es van obrir al públic a les 20.30 h i una hora després va actuar Sam Darris, que feia de teloner.

 

Antònia Font va pujar a l’escenari al voltant de les 23 h i va oferir un concert d’una hora i mitja, que el públic assistent va seguir amb aplaudiments i corejant els temes més coneguts del seu darrer treball, ‘Lamparetes’, i d’altres més antics. Al llarg del concert es van poder sentir una vintena de cançons i un bis. ‘Lamparetes’ és el setè disc d’Antònia Font.

 

Acabat el concert, es van obrir les portes del recinte per celebrar la Festa Flower Power By Qu4ttro, un repàs a la millor música dels anys 70 i 80 amb el DJ David Oleart. El concert estava previst que durés fins a les 3 de la matinada però la pluja va obligar a suspendre l’actuació abans d’arribar a les dues.