Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Gassol clou la temporada del Cicle de Petit Format amb l’espectacle de teatre i dansa "En attendant l'inattendu"

Escoltar

Can Gassol clou la temporada del Cicle de Petit Format amb l’espectacle de teatre i dansa "En attendant l'inattendu"

El ballarí Toni Mira serà substituït per Jordi Casanovas a causa d'una lesióCan Gassol. Centre de creació d'arts escèniques de Mataró clourà, aquest divendres 15 a les 21.00 h, la temporada del Cicle de Petit Format  amb l’espectacle de teatre i dansa"En attendant l'inattendu", de la companyia Nat Nus, creat pel ballarí i coreògraf, Toni Mira (Premi Nacional de Dansa 2010), i la ballarina francesa establerta a Argentona, Claire Ducreux. Aquests espectacle neix de la trobada entre aquest dos creadors, que decideixen regalar-se la síntesi del seu treball artístic. En un espai escènic que s'omple d'humor, poesia i absurd, expliquen una senzilla història d'amor entre dos universos molt diferents, però molt units en l’essència.

Toni Miró no actuarà a causa d’una lesió
Precisament una lesió a l’espatlla, per la qual ha hagut de ser intervingut quirúrgicament, impedeix a un dels creadors,  Toni Mira,  participar a l’espectacle.El substituirà la nova parella de ball de Claire Ducreux, Jordi Casanovas. Casanovas és membre de la companyia Mal Pelo, que ja havia treballat amb Nats Nus. 

 

El Cicle de Petit Format tanca la temporada després d’haver acollit espectacles com "Penélope" de la Pepa Plana i "Don Juan. Memòria amarga de mi" i "Inventari d'objectes perduts".

 Can Gassol. Centre de creació d'arts escèniques de MataróCan Gassol. Centre de creació d'arts escèniques de Mataró va obrir les portes el passat 29 d’octubre de 2010. És un equipament dedicat a la creació artística, per impulsar i afavorir la creació contemporània de companyies de teatre, dansa i nous formats, així com oferir espectacles de petit format ideals per a sala. Les característiques pròpies de l’espai, així com la selecció dels espectacles que han estat programats, busquen oferir aquesta proximitat amb l’espectador.