Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Canvis en el programa d’actes de la Festa Major, Les Santes, per les pluges

Escoltar

Canvis en el programa d’actes de la Festa Major, Les Santes, per les pluges

El concert d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien se celebra al Teatre MonumentalDavant de la situació meteorològica d’aquest dimarts a la tarda i vespre, amb pluges, el programa d’activitats de la Festa Major, Les Santes, s’ha vist alterat davant la impossibilitat de desenvolupament d’algunes activitats i per garantir la seguretat dels assistents.


 

L’acte de la Postal de Gegants, previst per aquest dimarts a les 18.30 h, s’ha vist modificat i no ha pogut celebrar-se en la seva totalitat. L’alcalde, Joan Mora, ha col·locat la medalla als Gegants de Santa Maria del Mar de Barcelona, els convidats d’enguany, en una zona coberta de la plaça del Cafè de Mar. En aquest punt, també ha tingut lloc l’acte institucional d’intercanvi d'obsequis. La situació meteorològica ha impedit la celebració de la cercavila amb la Família Robafaves, els Nans de Mataró i els gegants convidats des del Cafè de Mar fins a l’Ajuntament.

 

La pluja també ha obligat a suspendre l’acte del Correguspira i el Ball de Festa Major i ha modificat l’emplaçament de la celebració del concert Coral Cor Madrigalista de Mataró, que s’ha celebrat dins de l’església del convent a les 19.30 h i no al Pati de la Caputxines, com era previst inicialment.

 

La situació meteorològica també ha obligat a canviar d’ubicació el concert d’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien. Aquest tindrà lloc al Teatre Monumental (La Riera, 169) a les 22.15 h d’aquest dimarts. L’entrada és lliure i l’aforament és limitat. Es lliurarà una entrada fins esgotar existències a la taquilla del Teatre Monumental a partir de les 21.00 h.

 

Davant de la previsió de pluges durant les pròximes hores, altres actes del programa de la Festa Major, Les Santes, es podrien veure alterats en el seu desenvolupament, ubicació o poden ser suspesos.