Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones es trasllada a l’edifici de Tres Roques

Escoltar

El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones es trasllada a l’edifici de Tres Roques

El servei ofereix assessorament, atenció personalitzada i activitats diverses

El Centre d’Informació i Recursos per a les Dones de Mataró (CIRD) s’ha traslladat a la seva ubicació definitiva, a l'edifici de Tres Roques Centre de Formació Permanent (carrer de les Tres Roques, 21), des d' on continua desenvolupant les tasques que fins ara duia a terme a les instal·lacions de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena.


 

El CIRD és un espai adreçat a totes les dones de la ciutat i que està obert de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 19 h i els divendres de 9 a 14 h. Va ser inaugurat el 2007 amb la finalitat de donar resposta a les diferents demandes d'informació i atenció, així com potenciar els processos d'autonomia de les dones i contribuir a la superació de totes les situacions de desigualtat de gènere que encara perduren.

 

A més d’assessorament i atenció personalitzada, el CIRD programa cada trimestre un seguit d’activitats, com xerrades, exposicions, tertúlies o tallers, al voltant de temes diversos: de la violència de gènere al bricolatge, passant per la salut, la fotografia o l’educació. La majoria d’activitats es fan al propi centre i són gratuïtes, però en alguns casos cal inscriure's prèviament perquè les places són limitades.