Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme acull un congrés internacional sobre seguretat

Escoltar

El Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme acull un congrés internacional sobre seguretat

Ahir dimarts 18 d‘octubre es va iniciar al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme el 45è congrés de seguretat IEEE International Carnahan Conference on Security Technology (ICCST), organitzat pel Grup de Recerca en Tractament del Senyal de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT). Fins divendres 21 d’octubre prop de 60 experts d’arreu del món viuran a Mataró i posaran en comú els darrers avenços en matèria de seguretat física, informàtica, forense, etc. Es tracta del congrés més antic de l’associació que acull més professionals per a l’avenç de la tecnologia.




És una temàtica en la qual el Grup de Recerca en Tractament del Senyal porta treballant des de fa prop de 15 anys amb fites assolides prou significatives. Per exemple, el reconeixement com a grup de recerca consolidat de l’AGAUR (Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca), màxim nivell atorgat per aquest organisme de la Generalitat de Catalunya, així com un merescut prestigi internacional.



La darrera edició de l'ICCST es va celebrar l'octubre de 2010 a San José (Califòrnia, EUA), i aquest esdeveniment suposarà per a Mataró un impacte econòmic positiu pel que fa al turisme de congressos. L’alcalde de Mataró, Joan Mora, serà l’encarregat d’inaugurar el congrés demà dimecres 19 d’octubre a les 09.00 h, juntament amb el president del Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), Gordon Thomas, i els dos chairmans d’aquesta edició del congrés, el director de l’EUPMT, Marcos Faúndez, i la professora Virgínia Espinosa.