Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Corte Inglés sol·licita la llicència d’obres per construir el centre comercial a Mataró

Escoltar

El Corte Inglés sol·licita la llicència d’obres per construir el centre comercial a Mataró

L’operador té 24 mesos per executar l’obra des de la concessió de la llicència

El Corte Inglés va sol·licitar el divendres dia 16 de desembre la llicència d’obres per poder executar l’obra del centre comercial a Mataró. La sol·licitud es realitza en un moment que permet acomplir els terminis contractuals pactats entre El Corte Inglés i PUMSA.

 

La previsió és que les obres s’iniciïn dins el primer semestre de 2012 i l’execució de les mateixes tindrà una durada màxima de 24 mesos.  

 

La parcel·la on anirà instal·lat el centre està delimitada pels carrers de Miquel Biada, la ronda d’Alfons XII, el carrer de José M. Torrijos i el passatge de José M. Torrijos.

 

L’edifici comptarà amb 4 plantes d’alçada i 5 soterranis. El total de sostre que es construirà serà de 67.720 m² mes 13.696 m² d’aparcament en subsòl públic que fan un total construït de 81.416 m².

 

L’activitat comercial es desenvoluparà en un espai de 38.872 m² i l’aparcament tindrà una capacitat total de 926 places.

 

 

Projecte comercial

 

L’oferta d’El Corte Inglés per a la ciutat de Mataró serà una oferta completa que inclourà tots els serveis que ofereix un centre comercial.

 

A la vegada, suposarà una font de generació d’ocupació, ja que l’empresa estima una plantilla de 860 llocs de treball directes, amb un increment puntual del 10% en campanyes especials de venda, i 140 llocs de treball indirectes.