Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El grup Antònia Font actuarà el 23 de juliol al Parc Central

Escoltar

El grup Antònia Font actuarà el 23 de juliol al Parc Central

També s’incorporen noves activitats per al Sarau

La programació de la Festa Major de Les Santes 2011 s’ha ampliat amb la incorporació del concert del grup Antònia Font, el dia 23 de juliol, diferents actuacions després del castell de focs i la posada en escena d’un nou acte també per a la nit del 27 de juliol: el “Flashlot”. El Govern municipal ha mantingut durant els darrers dies reunions amb diferents agents privats que han permès ampliar la programació inicialment prevista per a la Festa Major.


 

Antònia Font serà el grup protagonista de la festa que es farà el dia 23 de juliol al Parc Central, fruit d’una col·laboració amb l’empresa Weekend Project Gestión de Eventos SL. Els mallorquins presentaran a Mataró el nou disc, “Lamparetes” amb un concert que començarà a les 22.30 h. A les 21.15 h actuarà el grup teloner, Sam Darris.

 

El preu del concert serà de 15 € l’entrada anticipada i 20 € la mateixa nit. Les entrades es poden adquirir a partir de dimarts 5 de juliol a través de www.codetickets.com, a les oficines de l’IMAC (carrer de Sant Josep, 9), a la Llibreria Robafaves i a Discos Track Mataró. Després del concert, a les 24 h, tindrà lloc la Festa Flower Power By Qu4ttro. L’entrada serà lliure i es farà un repàs a la millor música dels anys 70 i 80 amb el Dj David Oleart.

 

Pel que fa a la nit del 27 de juliol, després dels focs, gràcies a la col·laboració entre el promotor Diablo Tun-Tun i l’IMAC hi haurà programació en un sol escenari, situat al final del passeig del Callao. En primer lloc un “Improshow”, espectacle d’improvisació i humor en què l’espectador és el protagonista. A continuació “Rumba al mar”: concert de rumba catalana amb alguns dels millors músics rumberos catalans, residents a la ciutat i artistes convidats. Per acabar, hi haurà sessió de disjòqueis amb la participació de Joan Dj, Dj Sito, David Pecharroman i el Grup Costa Maresme.

 

També la nit del Sarau, la Comissió de la Festa Major organitza un nou acte: “Flashlot” que és una flashmob oberta a la participació de tothom, amb la col·laboració dels Tabalers del Drac.