Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nomenclàtor de la ciutat incorpora nous noms de vials, espais públics i infraestructures

Escoltar

El nomenclàtor de la ciutat incorpora nous noms de vials, espais públics i infraestructures

En concret una avinguda, 2 places, 2 passatges, un jardí i 7 passos subterranis

Mataró ha donat nom a nous vials i espais públics de la ciutat, així com als passos subterranis que comuniquen amb la façana litoral. El Ple de l’Ajuntament va recollir dijous passat, 3 de març, la proposta de la Comissió Municipal del Nomenclàtor de la Ciutat, i va aprovar les següents incorporacions:

 

- Avinguda del Molí de les Mateves, per al vial que transcorre paral·lel a la riera d’Argentona, entre els termes municipals de Mataró i Argentona (antic tram de la B-40, ara de titularitat municipal).

 

- Pas d’Ernest Lluch, pas de l’Estació, pas de Sant Agustí, pas del Cargol, pas de Jordi Joan, pas de l’Espigó i pas de Sant Simó, respectivament, per als passos subterranis que comuniquen el casc urbà amb el passeig marítim, la zona del port i les platges de la ciutat.

 

- Plaça del Cafè de Mar, per a la plaça de nova creació a la qual s’hi accedeix per l’avinguda del Maresme o pel carrer de Santa Rita.

 

- Plaça de la Coca de Mataró, per a la plaça de nova construcció a la qual s’hi accedeix pels carrers de Sant Agustí o de Lepant.

 

- Jardins de la Fraternitat, per al jardí situat dins el parc de Rocafonda, entre la riera de Sant Simó i el passeig de Pep Manté.

 

- Passatge del Pla d’en Moner i passatge de la Bòbila, per als passatges privats que es troben a l’interior de l’illa formada pels carrer de Josep Maria Batista i Roca, de Pablo Iglesias, de Francesc Layret i el Camí del Mig. El passatge del Pla d’en Moner és paral·lel al carrer de Josep Maria Batista i Roca, mentre que el passatge de la Bòbila és transversal al mateix carrer.