Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El perill d’esfondrament d’un edifici provoca un tall de circulació en un tram del carrer d’Argentona

Escoltar

El perill d’esfondrament d’un edifici provoca un tall de circulació en un tram del carrer d’Argentona

A l’immoble s’han de fer treballs d’apuntalament

L’Ajuntament va activar ahir a la tarda el Sistema Intern d'Atenció a Urgències (SIAU) atès el perill d’esfondrament d’un edifici al carrer d’Argentona, núm. 24, un immoble de planta baixa i dos pisos.


 

Els propietaris d’aquest edifici tenien la previsió d’iniciar-hi obres interiors i donat l’estat de l’edifici s’havia apuntalat. Els problemes han sorgit amb la paret mitgera que es troba entre aquest edifici i el contigu (el que s’està construint a la cantonada Muralla de la Presó amb carrer d’Argentona) que estava molt malmesa. El dimecres a la tarda aquesta va cedir i els Bombers van procedir a apuntalar provisionalment el sostre de la planta baixa per evitar el perill de despreniments.

 

Una vegada inspeccionat l’estat de l’edifici, els tècnics de l’Ajuntament i la Policia Local van decidir tallar la circulació i el pas dels

 

vianants del carrer d’Argentona, en el tram del carrer d’en Moles i la Muralla del Tigre, atès el perill d’esfondrament de l’immoble.

 

L’edifici del carrer d’Argentona no estava habitat però per precaució s’ha desallotjat la part davantera de la casa annexa ocupada per una botiga.

 

Pel que fa a l’afectació al trànsit, l’accés de vehicles al carrer d’en Moles està restringit als veïns i als usuaris de l’aparcament públic de La Riera i a la sortida són desviats pel carrer d’Argentona, que canvia de sentit, fins a La Riera. A més, s’ha tret temporalment la pilona situada a La Riera, situada a la cantonada amb la Muralla dels Genovesos, per permetre la lliure circulació dels vehicles en aquest vial.

 

Està previst que aquestes mesures es mantinguin fins que finalitzin els treballs d’apuntalament de la façana i de consolidació de l’edifici perquè no comportin cap perill per als ciutadans.