Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor de Família i Joventut visita els centres que acullen casals d’estiu municipals

Escoltar

El regidor de Família i Joventut visita els centres que acullen casals d’estiu municipals

Les activitats finalitzen aquest divendres, 22 de juliol



El regidor de Família i Joventut, Pere Galbany, ha visitat aquest dimarts al matí els casals d’estiu municipals de les escoles Anxaneta, Maria Mercè Marçal i Angeleta Ferrer, tres dels 19 espais que acullen aquest any casals d’estiu, per conèixer de primera mà les experiències dels infants i joves d’entre 3 i 16 anys durant el desenvolupament d’aquestes activitats durant les vacances escolars estiuenques. Els programes dels casals finalitzen aquest divendres, 22 de juliol, després de quatre setmanes d’intensa activitat.


 

Els casals d’estiu, organitzats per les Associacions de Mares i Pares (AMPAs) de les escoles o per entitats de lleure, estan subvencionats per l’Ajuntament i formen part del programa d’ajuda a les famílies perquè puguin conciliar la vida laboral i personal. Aquest any, el consistori ha sufragat amb 90.000 € les propostes de les AMPAs dels centres escolars i les entitats de lleure.

 

Enguany, s’han realitzat 1.759 preinscripcions durant el període habilitat, del 26 d’abril al 6 de maig. De les 1.759 preinscripcions, 572 (32,52 %) s’han formalitzat a les oficines d’atenció ciutadana i als centres cívics; 242 (13,76 %), mitjançant el telèfon d’atenció ciutadana 010 i 945 (53,72%), a través del web municipal (www.mataro.cat). Com en les dues edicions anteriors, s’ha seguit amb el sistema que permet evitar cues i garanteix els principis d’universalitat, objectivitat i concurrència per a les persones interessades.

 

El regidor continuarà les visites als centres que acullen casals d’estiu municipals aquest dimecres, 20 de juliol, visitant l’escoles Camí del Mig, Torre Llauder i Tomàs Viñas. Divendres passat, 15 de juliol, va visitar l’escola Cirera i el Casal Espiralitzat.