Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El segon casal de la gent gran de Cerdanyola portarà el nom del desaparegut regidor Oriol Batista

Escoltar

El segon casal de la gent gran de Cerdanyola portarà el nom del desaparegut regidor Oriol Batista

La proposta es va acordar en el Consell Municipal de la Gent Gran

El Ple de maig va aprovar la proposta de què el casal per a la gent gran que s’està construint a Cerdanyola porti el nom del desaparegut regidor socialista Oriol Batista. La proposta es va acordar en el si del Consell Municipal de la Gent Gran en la sessió ordinària del passat 21 de març i compta amb el vistiplau de la família.


 

El Consell Municipal de la Gent Gran va tenir en compte per proposar el nom del regidor Oriol Batista que al llarg de la seva trajectòria política va efectuar importants aportacions per a la promoció de l’envelliment actiu com a eina per facilitar la participació de la gent gran en la vida econòmica, política, social, cultural i cívica de la ciutat.

 

Així, el nou equipament municipal es denominarà Casal Municipal de la Gent Gran Oriol Batista. L’equipament s’està construint a la cruïlla entre els carrers del Pla de Bages, del Penedès i de la Garrotxa, en els terrenys on hi havia l’antiga edificació de la finca pairal Mas Miralles. Està previst que el casal, el segon que ubicat a Cerdanyola, estigui enllestit a finals de 2011.