Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Monumental projecta aquesta nit la pel·lícula “Caracremada”, sobre la vida de l’últim maqui català

Escoltar

El Teatre Monumental projecta aquesta nit la pel·lícula “Caracremada”, sobre la vida de l’últim maqui català

El director del film, Lluís Galter, assistirà al col·loqui posterior a la projecció

 


El Teatre Monumental projecta aquesta nit la primera pel·lícula de producció catalana de la temporada estable de cinema en versió original. Es tracta del film “Caracremada”, del director Lluís Galter, sobre la vida de l’últim maqui català, Ramon Vila Capdevila, mort a trets per la Guàrdia Civil el 1963.


El propi director assistirà al col·loqui posterior, una activitat que està prevista sempre que es programi una pel·lícula catalana. “Caracremada” és el primer llarg-metratge de Lluís Galter (Figueres, 1983). Està protagonitzat per Lluís Soler i es va estrenat a la Mostra de Cinema de Venècia el setembre de 2010.

El crític de cinema de la revista Fotogramas, Manu Yañez és l’encarregat de conduir el col·loqui, així com l’activitat “Parlem de la pel·lícula”, que tindrà lloc mitja hora abans de cada emissió. La projecció de la pel·lícula començarà a les 21.00 h., i des de les 20.00 h. hi haurà servei de bar al vestíbul del teatre.

La temporada estable de cinema del Teatre Monumental és una proposta de títols en versió original que inclou tant pel·lícules en cartellera com la recuperació de clàssics o la projecció de cinema documental. Està organitzada per l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) juntament amb l’Associació Cultural Filmat i compta amb la col·laboració dels Cinemes Verdi.

El preu de l’entrada és de 5,70 € (5,20 € l’entrada reduïda per a estudiants, carnet de la Xarxa de biblioteques i Carnet Blau).