Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus organitza una sessió sobre exportació i internacionalització a l’Amèrica del Sud i el Carib

Escoltar

El TecnoCampus organitza una sessió sobre exportació i internacionalització a l’Amèrica del Sud i el Carib

La impartirà un exalumne que treballa al Banc Interamericà de Desenvolupament

El proper dijous 6 d’octubre, a les 11 h, el parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme organitza una sessió de treball sobre exportació i internacionalització als països de l’Amèrica del Sud i el Carib. La xerrada anirà a càrrec de Rafael Anta, exalumne de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT),  que treballa actualment al Banc Interamericà de Desenvolupament (BID), als Estats Units.


Rafael Anta va estudiar Enginyeria Informàtica de Sistemes a l’EUPMT fa més de 15 anys. Després va cursar enginyeria superior  a la Salle. Va treballar 9 anys al sector privat (KPMG, Accenture) i posteriorment es va traslladar a Washington DC. Actualment treballa al Banc Interamericà de Desenvolupament, en la divisió de Ciència, Tecnologia i Innovació.

Aquest exalumne farà al TecnoCampus una presentació enfocada al sector TIC per a les empreses del parc. El seu àmbit de treball és el següent: dissenya i supervisa préstecs d’inversió i projectes d’assistència tècnica en països de l’Amèrica del Sud i el Carib amb finalitats TIC: Estratègies Digitals (polítiques públiques per promoure i accelerar l’ús de les TIC de forma transversal a l’Administració Pública, sector privat i societat civil). D’aquí, sorgeixen les iniciatives de Govern Electrònic, e-Salut, e-Educació i e-Comerç. És una tasca semblant a la que es fa a nivell espanyol a través de Red.es.