Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els premis Cre@tic baten rècords de participació

Escoltar

Els premis Cre@tic baten rècords de participació

Es lliuraran a la 4a Jornada de l'Empresariat del Maresme

Un total de 37 projectes s’han presentat en l’edició d’enguany, l’onzena, dels Premis Cre@tic, que organitza la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. Aquesta xifra suposa un increment d’un 20 % respecte de l’edició de l’any passat, en la qual el projecte guanyador va ser el presentat per la Fundació Cyborg. El lliurament d’aquest premis tindrà lloc aquest dijous 24 de novembre en la 4a Jornada de l’empresariat del Maresme, que se celebrarà al centre de congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme i que organitza la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme amb el suport de l’Ajuntament de Mataró.


 

L’objectiu dels premis Cre@tic és promoure la iniciativa emprenedora dins de l’àmbit de la tecnologia i la innovació, a més de contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró i la comarca mitjançant el suport a nous projectes empresarials. La participació a l’actual edició dels Premis Cre@tic ha estat un èxit ja que s’ha superat el rècord de projectes de l’edició anterior (31 projectes). S’han rebut 37 projectes innovadors i/o tecnològics, a més de 5 projectes per l’accèssit al millor projecte empresarial, al qual poden optar estudiants dels centres universitaris del Tecnocampus Mataró-Maresme.

 

El primer premi està dotat amb 7.000 €; el segon, amb 1.500 €; i el tercer, amb 500 €. Els tres guanyadors tindran dret a més a instal·lar-se a la incubadora de la Nau Minguell durant un any, amb un 50 % de bonificació sobre el preu de lloguer. L’accèssit està dotat amb 500 €.

 

En el marc de la 4a Jornada de l’empresariat del Maresme es lliuraran, a més dels Premis Cre@tic, un premi a la Trajectòria Empresarial i Reconeixement al Compromís amb l’Associacionisme Empresarial de la FAGEM i el reconeixements a les Millors Pràctiques en Cooperació Empresarial i en l’Àmbit de la Responsabilitat Social Organitzacional de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM). A més, com a novetat, també es farà entrega del primer Premi al Jove Empresari de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC).