Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els serveis de Benestar Social i de Salut Pública i Consum es traslladen a l’avinguda de Puig i Cadafalch

Escoltar

Els serveis de Benestar Social i de Salut Pública i Consum es traslladen a l’avinguda de Puig i Cadafalch

El dijous 5 de maig els serveis estaran oberts al públic en la nova ubicació



L’Ajuntament va iniciar ahir el trasllat dels diferents serveis que conformen Benestar Social i Salut Pública i Consum, i que s’ubicaven en diferents equipaments de la ciutat, a l’edifici de l’antiga Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt) a l’avinguda de Puig i Cadafalch.


 

El calendari previst del trasllat i obertura al públic és el següent:

 

. Del dia 2 al 4 de maig es farà el trasllat del Servei de Benestar Social i l’Agència d’atenció a la gent gran i la dependència del carrer de Cuba cap a l'avinguda de Puig i Cadafalch, 101: durant els tres dies aquests dos serveis estaran tancats i les urgències de l’Agència d’atenció a la gent gran i la dependència seran ateses des de l’Oficina Social d’Atenció Integral (93 758 23 19).

 

. El 5 de maig s’obriran al públic les noves dependències del Servei de Benestar Social. Des d’aquest dia atendran en el nou edifici el Servei de Benestar Social i l’Agència d’atenció a la gent gran i la dependència així com l'àmbit de Consum del Servei de Salut Pública i Consum.

 

- Els dies 9 i 10 de maig es farà el trasllat de l’Oficina Social d’Atenció Integral (OSAI) des del carrer de Tres Roques, 21.

 

- Els dies 11 i 12 de maig es traslladarà el Servei de Salut Pública situat a la plaça de Catalunya.

 

 

Obres d’adequació a l’EUPMt

 

El Servei d’Obres de l’Ajuntament va començar el setembre de 2010 les obres d’adequació de l’antic edifici de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt), després del trasllat d’aquest centre al nou edifici del TecnoCampus Mataró-Maresme. Els treballs han permès donar nou ús a l’edifici, que s’ha destinat, per una banda, a ampliar el número d’aules de l’Institut Miquel Biada i, per l’altra, a ubicar-hi dependències municipals.

 

El projecte s’ha executat amb el finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) que ha fet una aportació de 357.489,99 € i amb el finançament de l’Ajuntament que ha aportat 190.000 €. Les obres han tingut una durada aproximada de 7,5 mesos i les ha portat a terme l’empresa Dentell SL.

 

Els treballs han consistit en segregar les plantes segona i tercera per a ús de l’institut i adequar les plantes baixa i primera per allotjar-hi les dependències dels serveis de Benestar Social i de Salut Pública i Consum.

 

Les obres d’adequació han comportat enderrocar un tram del sostre de la planta soterrani per construir-hi un nou tram d’escala que connecta la planta baixa amb els laboratoris de la planta soterrani, així com executar treballs de tancament de vidre, ferreria i pintura. A més, s’ha adequat la instal·lació elèctrica de l’edifici de manera que cada planta té la possibilitat d’ús independent, així com la instal·lació i condicionament de la xarxa de telecomunicacions i els equips de climatització.