Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es poden realitzar a Mataró les proves per acreditar el nivell avançat de la certificació ACTIC

Escoltar

Ja es poden realitzar a Mataró les proves per acreditar el nivell avançat de la certificació ACTIC

Acredita les competències en tecnologies de la informació i la comunicació

 


Ja és possible realitzar a Mataró les proves que acrediten un nivell avançat de competències en tecnologies de la informació i la comunicació, la certificació ACTIC, que atorga la Generalitat de Catalunya. Demà divendres, dia 30, s’obre el període d’inscripció per realitzar la prova, que és telemàtica i ofereix diverses dates i horaris, però que cal realitzar en algun centre col·laborador.


 

Els ciutadans de Mataró poden fer aquesta prova, així com les de nivell bàsic i mitjà, als cinc centres acreditats per la Generalitat: el Centre de Formació Permanent Tres Roques, l’Escola d’Adults Can Noé, l’Escola d’Adults Els Tarongers, el Consell Comarcal del Maresme i l’associació Connecta’t al treball, allotjada al Parc TecnoCampus Mataró-Maresme.

 

El nivell avançat de l’ACTIC correspon a una persona que té un ampli domini de les noves  tecnologies i que disposa de la capacitat per aprofitar al màxim les seves prestacions, per construir-ne usos alternatius i per ajudar altres persones a millorar les seves competències. El seu caràcter especialitzat pot ser molt útil a l’hora d’avaluar les aptituds d’una persona per ocupar un lloc de treball amb unes característiques especifiques, ja que és una certificació reconeguda per empreses i institucions.

 

La inscripció per a la prova cal fer-la directament a través del portal ACTIC, al web de la Generalitat de Catalunya.