Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joan Mora és escollit vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya

Escoltar

Joan Mora és escollit vicepresident de la Federació de Municipis de Catalunya

L’alcalde de Mataró, Joan Mora, és un dels vuit batlles en què recau la vicepresidència de la Federació de Municipis de Catalunya, que acaba de renovar els seus òrgans de Govern per als propers quatre anys.


 

La XX assemblea de l’entitat municipalista va reunir-se dijous passat a l’auditori del World Trade Center de Barcelona i va reelegir president Manuel Bustos, alcalde de Sabadell.

 

L'assemblea va aprovar per unanimitat l'informe de gestió presentat per Bustos i també va escollir per unanimitat els 71 membres del Consell Nacional. Amb el consens de totes les forces polítiques van elegir també el nou Comitè Executiu de l'entitat, el president i els vicepresidents.

 

Aquests últims càrrecs recauen sobre els següents 8 alcaldes i alcaldesses: Núria Marín, alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat; Josep Félix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Miquel Arisa, alcalde de Centelles; Lluís Tejedor, alcalde del Prat de Llobregat; David Rodríguez, alcalde de Solsona; Joan Mora, alcalde de Mataró; Carles Pellicer, alcalde de Reus, i Manuel Reyes, alcalde de Castelldefels.



Durant l'acte, es va fer també un reconeixement als alcaldes i alcaldesses que durant el darrer mandat van integrar el Consell Nacional de la Federació.