Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament anul·la la celebració del Festival Shakespeare d’enguany

Escoltar

L’Ajuntament anul·la la celebració del Festival Shakespeare d’enguany

La decisió ha vingut determinada per qüestions econòmiques

El Govern ha decidit eliminar la novena edició del Festival Shakespeare per qüestions pressupostàries.


 

La novena edició del Festival Shakespeare, que havia de tenir lloc el juliol, tenia un pressupost inicial de 127.000 € el 2011, dels quals 38.000 € havien de provenir d’una subvenció de la Generalitat de Catalunya, 6.000 € de les entrades venudes i la resta, 83.000 €, de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC).

 

Atesa la situació econòmica de l’IMAC a dia d’avui, en què es projecta un dèficit d'uns 27.000 € de 2011, el Govern municipal ha cregut convenient anul·lar l’edició d’enguany del Festival Shakespeare amb la voluntat de no comprometre la programació i les activitats establertes i consolidades fins a desembre d’aquest any.

 

A més, també ha considerat el poc temps que queda per a l’inici del festival per poder fer una campanya de difusió adient per donar-ne a conèixer la nova programació.

 

El Festival Shakespeare va néixer el 2003 a Santa Susanna amb la voluntat artística de produir i exhibir espectacles inspirats per la figura de William Shakespeare. Des de fa tres anys el festival es va instal·lar a Mataró, a Can Ribot i després al centre de la ciutat, i estava organitzat per l’IMAC i la Fundació Festival Shakespeare. L’any passat 674 persones van assistir als diferents espectacles organitzats.