Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament i entitats juvenils organitzen una gimcana radiofotogràfica per recollir joguines per als més petits

Escoltar

L’Ajuntament i entitats juvenils organitzen una gimcana radiofotogràfica per recollir joguines per als més petits

La recol·lecta s’adreça a la campanya de la Creu Roja “Cap nen sense joguina”

El proper dissabte 17 de desembre tindrà lloc una gimcana radiofotogràfica que té per objectiu la recollida de joguines per a la campanya de Creu Roja “Cap nen sense joguina”. La iniciativa està organitzada pel Casal de Joves de Pla d’en Boet conjuntament amb les entitats que tenen seu en aquest equipament (Banshee Errante, Six System, Mundo Hormigón i Voluntaris per al Futur) i compta amb la col·laboració de Mataró Ràdio i Creu Roja i el patrocini de Sancho Fotografia.


 

L’activitat, que s’iniciarà a les 10 i finalitzarà a les 12 hores i està oberta a totes les edats, consisteix en fotografiar uns ítems (llocs, persones o actes) relacionats amb el barri Pla d’en Boet a partir d’unes pistes que seran retransmeses en directe per Mataró Ràdio (89.3 FM) durant les dues hores que durarà l’activitat. Aquestes pistes es donaran cada 15 o 20 minuts i poden ser directes o en forma d'endevinalla.

 

Per poder participar a la gimcana cal inscriure’s al Casal de Joves de Pla d’en Boet (ronda de Francesc Macià, 103-105) o al Sidral (plaça d’Espanya, 1) de 17 a 20 hores. Les inscripcions estaran obertes fins divendres 16 de desembre o el mateix dia de la gimcana des de les 9 fins a l’inici de l’activitat al Casal de Joves del Pla d’en Boet.

 

El preu de la inscripció a la gimcana serà una joguina que es donarà a Creu Roja per col·laborar amb el projecte “Cap nen sense joguina”.

 

Es premiaran tres categories:

 

. Primer en acabar la gimcana amb totes les fotografies correctes.

. Les millors fotografies (de més qualitat fotogràfica i/o artística).

. Les fotografies més originals/ divertides.

 

El premi consistirà en l’exposició de les fotografies dels guanyadors de les tres categories al Centre Cívic Pla d’en Boet durant 15 dies en un format de 30x40.