Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament organitza un curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

L’Ajuntament organitza un curs per formar monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Es farà de desembre a gener i consta de 25 places

El Servei de Nova Ciutadania, Joventut i Dona de l'Ajuntament organitza un curs de 25 places  semiintensiu de monitors/es d'activitats de lleure infantil i juvenil durant els mesos de desembre i gener.


 

Al llarg del curs, que va del 16 de desembre al 21 de gener, els participants obtindran els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves. El curs l’imparteix la Fundació Pere Tarrés.

 

El programa, que té un cost de 180 €, compta amb 100 hores teòriques, 150 hores de pràctiques i 25 hores per elaborar un treball, la memòria de l'acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques. Per poder-hi accedir cal ser major d'edat en el moment de realitzar la inscripció.

 

L’aprofitament del curs de monitors/es dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

 

 

Sistema d’inscripció

 

Les inscripcions es realitzaran al Punt d’informació de l’Oficina Municipal d’Emancipació Juvenil - SIDRAL (plaça d’Espanya, 1) de dilluns a dijous de 17.00 a 21.00 hores i divendres de 10.00 a 14.00 hores:

 

. 24 i 25 de novembre: membres d’entitats infantils i juvenils inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Mataró.

. 28 i 29 de novembre: joves de Mataró fins a 35 anys membres del Moviment de Centres d’Esplais Cristians (MCEC).

. 30 de novembre i 1 de desembre: resta de persones interessades.

 

 Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 702 57 41 o enviar un correu a sidral@ajmataro.cat.