Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament posa en marxa un Registre de bicicletes

Escoltar

L’Ajuntament posa en marxa un Registre de bicicletes

El servei permetrà identificar la bicicleta en cas de robatori o pèrduaL’Ajuntament ha posat en funcionament un Registre de bicicletes amb l’objectiu de comptar amb una base de dades on hi hagi inscrits aquests vehicles i així facilitar-ne la identificació, detecció i devolució de les bicicletes si aquestes han estat robades, s’han perdut o han estat retirades de la via pública per part de la Policia Local.


 

Atès que l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport està creixent i que s’està utilitzant cada vegada més com un mitjà de transport urbà alternatiu, l’Ajuntament està treballant per donar més serveis i facilitats als usuaris de les bicicletes. El registre de bicicletes és un pas més en l’aposta de l’Ajuntament per aquest mitjà de transport saludable, barat i ecològic, i que avança en la línia de la nova Ordenança municipal de circulació i transport de mercaderies perilloses per facilitar la convivència entre el vianant, la bicicleta i el cotxe.

 

Inscriure’s al registre és voluntari i gratuït. La sol·licitud es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament a l’apartat de tràmits i també tota la informació de com cursar-la.