Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde agraeix la feina de les AMPA’s i les convida a treballar plegats per lluitar contra el fracàs escolar

Escoltar

L’alcalde agraeix la feina de les AMPA’s i les convida a treballar plegats per lluitar contra el fracàs escolar

La FaPac ha celebrat a Mataró l’assemblea territorial de Barcelona Comarques

L’alcalde, Joan Mora, ha fet avui la cloenda de l’Assemblea Territorial de la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya de Barcelona Comarques, junt amb el president territorial de l’entitat, Emilio Litrán, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Maresme-Vallès Oriental, Josep Vicent Garcia.

 

L’assemblea s’ha celebrat aquest matí a Institut Miquel Biada de Mataró amb la participació de representants de 36 AMPA’s de centres educatius de la província de Barcelona.

 

Durant la cloenda, l’alcalde ha agraït la implicació dels pares a l’hora de “recolzar la feina que fan els mestres i ser crítics quan cal”, i ha emplaçat les AMPA’s a “treballar tots junts contra el fracàs escolar” i per millorar la qualitat de l’ensenyament. “En un moment de situació econòmica molt complicada, si no col·laborem no ens en sortirem”, ha apuntat Joan Mora.

 

La FaPaC va néixer al 1975 per donar força al moviment associatiu de pares i mares d’alumnes. Actualment, aplega la majoria de les associacions de pares i mares d’escoles públiques de Catalunya.