Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde anuncia una remodelació del govern a causa de la renúncia de Marcel Martínez com a regidor

Escoltar

L’alcalde anuncia una remodelació del govern a causa de la renúncia de Marcel Martínez com a regidor



El Ple va acceptar ahir la dimissió de Marcel Martínez (CiU), que ahir va presentar la seva renúncia a l’acta de regidor de l’Ajuntament per motius de salut.




Marcel Martínez ha estat segon tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Ensenyament entre juny i setembre de 2011, quan a causa d’una cardiopatia va causar baixa i va haver de retornar les competències a l’alcalde, Joan Mora. Entre 2007 i 2011Martínez va ser també càrrec electe de CiU, llavors a l’oposició.




El regidor sortint va acomiadar-se ahir en la sessió plenària agraint la col·laboració i el tracte dispensat per la resta de regidors amb els quals ha pogut tractar durant els quatre anys i mig. “He de renunciar per prescripció mèdica, però cap bata blanca em farà dimitir del meu mataronisme i continuaré treballant per aquesta ciutat”. Els portaveus de tots els grups municipals van agraïr-li també la tasca realitzada per Mataró.

 

De resultes de la renúncia, l’alcalde ha anunciat aquest matí als grups municipals i als mitjans de comunicació que està previst que sigui la número10 de la candidatura presentada per CiU a les passades eleccions municipals, Olga Ortiz, qui s’incorpori a l’Ajuntament com a càrrec electe. La presa de possessió de la nova regidora tindrà lloc en un Ple, un cop la Junta electoral remeti la proposta a l’Ajuntament. El número 9 de la candidatura de CiU, Francesc Masriera, ha presentat la seva renúncia.

 

L’alcalde també ha anunciat que pensa retocar el cartipàs per ajustar-ho a la futura composició del govern. Els canvis afectarien a quatre regidors:

 

-  La futura regidora, Olga Ortiz, es faria càrrec de Benestar Social, Família, Salut i Consum.

-  El regidor Joaquim Fernández es faria càrrec de Cultura, a part de Participació Ciutadana i Nova Ciutadania.

-  El regidor Pere Galbany es faria càrrec d’Ensenyament, a part d’Esports.

-  I la regidora Núria Calpe es faria càrrec d’Obres i Manteniment, a part de Via Pública.

 

Aquests canvis seran oficials en el moment que l’alcalde signi els corresponents decrets de modificació de cartipàs.