Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde destaca la fortalesa del teixit empresarial català en l’acte d’entrega dels premis Bufí i Planas

Escoltar

L’alcalde destaca la fortalesa del teixit empresarial català en l’acte d’entrega dels premis Bufí i PlanasL’alcalde, Joan Mora, va destacar ahir en l’acte d’entrega dels premis Bufí i Planas la fortalesa del teixit empresarial català. Mora va apuntar que “aquest país no seria res sense treballadors, empreses i emprenedors”, i va elogiar la capacitat de superar crisis que tenen empreses arrelades al país com les que van ser reconegudes ahir amb els premis Bufí i Planas. Uns premis que organitza des de fa 14 anys la fundació que du aquest mateix nom, vinculada a l’empresa de Dosrius Euroquímica, i que es van lliurar ahir a la nir a l’auditori del centre congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme.
L’acte va comptar amb la presència d’alcaldes de les diverses localitats on les empreses guardonades tenen la seu. El Premi Bufí i Planas, en reconeixement a la labor empresarial d’acostament i col·laboració entre capital i treball, el va guanyar el Grup Alimentari de Guissona i el va recollir el seu president, Jaume Alsina.

 

El Premi Joan Bufí, dirigit a un empresari que tingui com a objectiu els creixement i futur dels seus empleats va recaure en Esteve Pineda, de DIMAS, Empresa d’Inserció Social.

 

El Premi Joan Planas, destinat a un empresari que hagi destacat per la seva  capacitat de risc personal a favor de la seva empresa, mantenint o creant llocs de treball, va ser per a la Família Girbau, propietaris de la companyia Girbau.

 

I finalment el Premi Florencio Yus, dirigit a un empleat destacat per la integració i dedicació a la seva empresa més enllà de les seves obligacions professionals, va ser per a Agustí Caparrós i Losilla, treballador jubilat d’Euroquímica de Bufí i Planas.

 

La presidenta de la Fundació Bufí i Planas, Maria Carme Bufí, va destacar que els premis volen ser un reconeixement a les empreses que creen riquesa i que al mateix temps tenen una llarga trajectòria en responsabilitat social.