Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde es reuneix amb la Federació i les associacions de veïns per conèixer-ne les inquietuds i necessitats

Escoltar

L’alcalde es reuneix amb la Federació i les associacions de veïns per conèixer-ne les inquietuds i necessitats

Aquest és un primer pas per apropar i obrir l’Ajuntament als ciutadansL’alcalde, Joan Mora; el regidor de Participació, Joaquim Fernàndez; i la regidora de Via Pública, Núria Calpe, es van reunir dimarts 12 de juliol amb la Federació de les Associacions de Veïns de Mataró (FAVM) i els presidents, membres de les juntes i representants de les associacions de veïns de la ciutat per conèixer de primera mà les inquietuds i necessitats dels mataronins i apropar l’Administració a la ciutadania, fent-la més transparent, àgil, accessible i participativa. Aquest és un primer pas de l’equip de Govern, que treballa per dissenyar un nou model de participació on el ciutadà tingui un paper més actiu.


 

L’alcalde, Joan Mora, també va expressar la voluntat de buscar fórmules per realitzar millores a la ciutat, davant la situació de crisi econòmica que dificulta el desenvolupament d’algunes accions. L’alcalde en va recordar algunes molt avançades, com la de la Biblioteca Antoni Comas, que s’ubicarà a l’Escorxador i que actualment està en la darrera fase d’obres.

 

Seguint aquesta línia, l’alcalde va donar resposta al representant veïnal de l’Havana, que va mostrar la seva inquietud sobre el desenvolupament de la totalitat de les 160 propostes contemplades en un document elaborat pels veïns de la zona temps enrere. L’alcalde es va comprometre a prioritzar els punts que falten per realitzar, establint diàleg amb els veïns.

 

Joan Mora també va respondre les inquietuds de la representant de l’Associació de Veïns del Palau, que va mostrar la seva preocupació per la imatge. L’alcalde es va comprometre a visitar la zona i donar una resposta als principals problemes.

 

La regidora de Via Pública, Núria Calpe, va emfatitzar en la importància de no perdre de vista la ciutat de Mataró com un conjunt, desdibuixant les fronteres entre barris.

 

A l’acte van assistir el president de la FAVM –alhora, president de l’Associació de Veïns de Cerdanyola- i els presidents, membres de les juntes de les associacions i representants veïnals de Peramàs-Les Esmandies, Pla d’en Boet, Mataró Centre, Havana i Rodalies, Santes-Escorxador, Rocafonda-l’Esperança-Ciutat Jardí, El Palau, Cerdanyola, Vista Alegre, Via Europa i Nou Parc Central, Molins-Torner-Primer de Maig, Cirera, Camí de la Serra i La Llàntia.