Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde ofereix una recepció oficial a l’alcalde de la ciutat agermanada de Cehegín, José Soria

Escoltar

L’alcalde ofereix una recepció oficial a l’alcalde de la ciutat agermanada de Cehegín, José Soria

Convidat a les festes de l’Associació Cultural Murciana Virgen de las Maravillas

El passat dissabte 24 de setembre l’alcalde, Joan Mora, va oferir una recepció oficial a l’alcalde de la ciutat agermanada de Cehegín, José Soria, que va visitar Mataró amb motiu de la celebració de les festes de l’entitat mataronina “Associació Cultural Murciana Virgen de las Maravillas”.També hi van ser presents el director del Museo Arqueológico de Cehegín, Francisco Peñalver Aroca, així com alguns representants de l’entitat cultural “Associació Cultural Murciana Virgen de las Maravillas” i regidors de l’Ajuntament de Mataró.


 

Ciutat agermanada des de 1993

 

Cehegín és una ciutat de 14.000 habitants al nord-oest de la província de Múrcia agermanada amb Mataró des del 1993. Mataró compta amb més de 1.300 habitants d'arrel ceheginera i  prop de 1.400 persones nascudes a Cehegín i que van emigrar a Mataró durant la dècada dels 60.

 

Fruit d'aquesta relació, Cehegín té una avinguda dedicada a Mataró i Mataró té una plaça amb el nom de Cehegín, al barri de Cerdanyola. Els intercanvis que s'han portat a terme amb Cehegín són de caire esportiu, musical, teatral i tècnic.