Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde reorganitza el cartipàs reassignant les competències de Cultura, Ensenyament ,Obres, Serveis i Manteniment

Escoltar

L’alcalde reorganitza el cartipàs reassignant les competències de Cultura, Ensenyament ,Obres, Serveis i Manteniment

Es reorganitzen també les tinences d’alcaldia

Tal com va anunciar a començament de mes, l’alcalde, Joan Mora, ha signat tres decrets que modifiquen la delegació de competències del cartipàs per tal de reorganitzar el Govern arran de la marxa del regidor Marcel Martínez, que havia estat regidor de Cultura i Ensenyament i va renunciar a l’acta de regidor per motius de salut. Els canvis afecten els següents regidors:


El primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, ha estat nomenat nou regidor de Cultura i president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural. Fernàndez és també regidor de Participació Ciutadana i Nova Ciutadania des d’inicis del mandat. 



La regidora Núria Calpe, passa a ser segona tinent d’alcalde i ha estat nomenada nova regidora d’Obres, Serveis i Manteniment, competències que tenia Joaquim Fernàndez i que s’afegeixen ara a les de Via Pública (Policia Local, Protecció Civil i Mobilitat) que l’alcalde li havia donat a inicis del mandat. 

 

La regidora Montserrat Rodríguez, passa a ser tercera tinent d’alcalde. Manté les carteres d’Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Sostenibilitat que l’alcalde l’hi havia donat a inicis de mandat.



I finalment, el regidor Pere Galbany passa a ser quart tinent d’alcalde i ha estat nomenat nou regidor d’Ensenyament i president de l’Institut Municipal d’Educació. Galbany és també regidor d’Esports i president de l’Institut Municipal d’Esports des d’inicis de mandat. De moment, manté també les competències de Família, Benestar Social, Salut i Consum fins que l’alcalde pugui fer la delegació d’aquestes matèries en la futura regidora Olga Ortíz, que està previst que s’incorpori a la Corporació al Ple de novembre.