Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya obrirà una delegació a Mataró

Escoltar

L’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya obrirà una delegació a Mataró

 


L’Associació de Famílies Nombres de Catalunya (FANOC) ha comunicat aquest matí a l’alcalde, Joan Mora, la seva voluntat d’instal·lar-se a Mataró.


Quatre representants de l’entitat han mantingut una reunió amb l’alcalde i amb el quart tinent d’alcalde, Pere Galbany, en la qual els han informat que tenen intencions d’obrir una delegació a Mataró i de donar-se d’alta al registre d’entitats de l’Ajuntament.


La delegada de la FANOC a Mataró és Verònica Moreno i la subdelegada Isabel Colomera. El director executiu de l’entitat, Raúl Sánchez, i el responsable de delegacions, Miquel Planiol, han acompanyat les dues dones a la reunió, durant la qual l’alcalde els ha ofert el suport i col·laboració que estigui a les seves mans perquè l’entitat pugui desenvolupar les seves tasques a la ciutat.


La FANOC és una associació sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional, que lluita per evitar la penalització i tracte injust de les famílies nombroses, i que ofereix a aquest col.lectiu avantatges i serveis adequats a les seves necessitats.