Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aventurer i emprenedor Albert Bosch protagonitza un dels actes d’inauguració de l’Edifici El Rengle

Escoltar

L’aventurer i emprenedor Albert Bosch protagonitza un dels actes d’inauguració de l’Edifici El Rengle

L’empresa municipal Promocions Urbanístiques de Mataró S.A. (PUMSA) organitza un Taller d’Emprenedors a càrrec d’Albert Bosch que sota el títol “Viure en un món incert” tractarà sobre com superar reptes i dificultats en situacions extremes, ja sigui a l’Everest o al front d’un negoci. La xerrada la presentarà Ramon Bassas, president de PUMSA.

 


Des del punt de vista d’algú que té una àmplia i intensa experiència en entorns de gran incertesa, tant per la seva vessant d’emprenedor com d’aventurer, Albert Bosch oferirà una reflexió sobre la complexitat del món actual, les actituds i plantejaments necessaris per enfocar la gestió de la nostra vida i les nostres feines en un món tan canviant.

 


La xerrada es farà a l’Edifici El Rengle avui dimecres 23 de març a les 19.00 h.

 

 

Albert Bosch

 

Albert Bosch dirigeix una empresa d’inversions i acaba de publicar el seu primer llibre sobre les similituds entre els reptes de l’emprenedoria i el món de l’esport.

 

Bosch té un perfil polivalent. És emprenedor des dels 26 anys, dirigeix una empresa d’inversions i és president d’AIJEC+, la secció d’empresaris de més de 40 anys de l’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC).

 

Aventurer de vocació, Albert Bosch ha participat al Dakar en 8 ocasions (la darrera aquest any on ho va fer en un buggy monoplaça sense copilot) ha completat el Projecte 7 Cims, consistent en escalar els cims més alts de cada continent (el darrer l’Everest al maig del 2010) i ha fet més de 100 curses de diferents disciplines d’esports extrems. De fet, la propera setmana marxa al Marroc on participarà per segona vegada al “Marathon Des Sables”, una de les carreres d’ultra fons més exigents del món consistent en 250 km a peu pel desert durant 7 dies.