Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’empresa Dolores Entertainment, ubicada a la incubadora del TecnoCampus, es converteix en proveïdora oficial de TV3

Escoltar

L’empresa Dolores Entertainment, ubicada a la incubadora del TecnoCampus, es converteix en proveïdora oficial de TV3

Dolores Entertainment, empresa ubicada a la incubadora del parc TecnoCampus Mataró-Maresme, és des del passat estiu proveïdora oficial de Televisió de Catalunya. El passat cap de setmana es va presentar el primer projecte fruit d'aquesta col·laboració. Va ser durant la Festa del Súpers, celebrada al recinte de Montjuïc. S'hi va presentar oficialment el "Super3 app", una aplicació per a terminals Iphone, Ipad i Android, que permet veure tota la programació de l'espai infantil Club Súper3. Actualment l’empresa està treballant en actualitzacions que oferiran més contingut i diversió als petits de la casa.
La relació entre TV3 i Dolores Entertainment va sorgir al parc TecnoCampus Mataró-Maresme quan Jordi Roure, cap de Dramàtics de TV3, i Daniel Navarro, CEO de Dolores Entertainment, van coincidir en una taula rodona celebrada en els centres universitaris del parc. Jordi Roure es va interessar per la tasca que realitzava Dolores Entertainment i va demanar més informació per presentar-la internament a la cadena.

 

Unes setmanes més tard, TV3 es va posar en contacte amb Dolores Entertainment per demanar pressupost per a unes aplicacions que es volien fer del Club Súper3. L’empresa va guanyar el concurs per assumir el projecte, del qual ara s'ha tret la primera part.