Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’equip de Govern s’amplia amb la incorporació de tres nous càrrecs de confiança

Escoltar

L’equip de Govern s’amplia amb la incorporació de tres nous càrrecs de confiançaAvui s’han incorporat tres dels nous càrrecs de confiança o d’assessorament especial que formaran part del nou Consistori. El Ple extraordinari que va tenir lloc el passat 25 de juliol va aprovar la moció d’alcaldia referent al nombre, funcions i retribucions del personal eventual.


 

Així, l’alcalde ha signat durant aquest mes d’agost diferents decrets de nomenament dels següents coordinadors:

 

. Coordinador general: Francesc Esteve i Balagué.

. Coordinador de l’Àrea d’Administració i Atenció Ciutadana: Joaquim Bach i Fabregó.

. Coordinador de l’Àrea de Promoció Econòmica i Innovació: Josep Pocurull i Esclusa.

 

Avui s’ha donat compte dels nomenaments a la Junta de Portaveus i també es farà en el pròxim Ple que tindrà lloc el proper 8 de setembre.

 

 

Dades dels nous càrrecs eventuals

 

. Coordinador general – Francesc Esteve i Balagué

 

Francesc Esteve (Martorell, 1970) és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i s’ha format també en gestió urbanística, dret urbanístic i gestió i dret local.

 

Des de desembre de 2009 fins ara ha ocupat el càrrec de gerent i cap de Gabinet de l’Alcaldia a l’Ajuntament de Premià de Mar.

 

Del 2003 al desembre de 2009 ha estat secretari i coordinador general de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès, organismes autònoms i societats municipals.

 

Ha ocupat en diferents períodes el càrrec de secretari-interventor en els ajuntaments dels següents municipis: Sallent (Bages), Castellbell i el Vilar (Bages), l’agrupació de municipis de Castellcir, Sant Quirze de Safaja i Granera (Vallès Oriental) i de Monistrol de Montserrat (Bages).

 

Ha exercit d’advocat i ha col·laborat amb diferents equips d’arquitectura en matèria de planejament i gestió urbanística, entre d’altres activitats.

 . Coordinador de l’Àrea d’Administració i Atenció Ciutadana – Joaquim Bach i Fabregó

 

Joaquim Bach (1969) és llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i llicenciat en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya. S’ha format també en gestió de l’Administració Pública.

 

Des de 2000 ha ocupat el càrrec d’interventor i cap de l’Àrea d’Hisenda i Règim Interior de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.

 

També ha estat cap dels Serveis Econòmics de l’Associació Catalana de Municipis i assessor econòmic, tributari i financer a ajuntaments a l’Associació Catalana de Municipis i gerent del Consorci Local i Comarcal de Comunicació.

 

 

. Coordinador de l’Àrea de Promoció Econòmica i Innovació – Josep Pocurull i Esclusa

 

Josep Pocurull (1968) té el títol de Ciències empresarials per la Universitat de Barcelona i s’ha format en emprenedoria i creació d’empreses.

 

Des de 2010 ha estat el responsable d’administració electrònica de l’Ajuntament de Granollers i des de l’any 2000 ha ocupat el càrrec de cap de l’Oficina d’Atenció Ciutadana al mateix Ajuntament.

 

A l’Ajuntament de Granollers també ha exercit, en diferents períodes, com a cap de Compres i del Servei de Control Pressupostari i cap del Servei de Creació d’empreses i director del Viver d’empreses.

 

També ha estat consultor en la creació d’oficines d’atenció al ciutadà a diferents ajuntaments d’Espanya: Les Franqueses del Vallès, La Garriga, Castelló d’Empúries, Calahorra, Picassent i Formentera, entre d’altres.