Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai F acull l’exposició “Rodalies 3. El perro que se muerde la cola #4” obra del col·lectiu Artistas Salchichas

Escoltar

L’Espai F acull l’exposició “Rodalies 3. El perro que se muerde la cola #4” obra del col·lectiu Artistas Salchichas

El projecte Rodalies 3 es duu a terme de forma simultània a 8 ciutats catalanes



L'Espai F (carrer Nou, 11) acollirà, des de demà divendres 29 i fins al 30 de juny, l’exposició “Rodalies 3. El perro que se muerde la cola #4”, a càrrec d’Artistas Salchichas (Manel Quintana & Maria Camila Sanjines). La mostra l’organitzen conjuntament l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) i el Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals




Es tracta d’una vídeo-instal·lació basada en el principi comunicatiu de la conversa entre dues persones situades en indrets geogràfics i cultures diferents. Una reflexió sobre com els contextos condicionen la manera de concebre’s un mateix i concebre els altres i sobre la impossibilitat de desvincular-nos del propi jo i la pròpia visió del món.

 



Artistas Salchichas (Maria Camila Sanjinés & Manel Quintana)



Maria Camila Sanjinés (Bogotá, 1978), artista, editora, educadora i arterapeuta, i Manel Quintana (Olot, 1975), artista, dissenyador, realitzador,educador i persona curiosa, formen el col·lectiu Artistas Salchichas. Actualment desenvolupen el projecte "El perro que se muerde la cola" del qual han derivat, fins al moment, quatre capítols. Aquesta sèrie de projectes plantegen el moviment generat per la recerca o persecució d’un objecte intern o propi, tal com el seu nom indica. En aquest projecte els artistes centren el seu treball en la retroalimentació, el qüestionament constant i l’autoobservació com a formes de producció.

 



Rodalies 3 a 8 ciutats catalanes de forma simultània



L’exposició s’emmarca dins el projecte Rodalies 3 de la Taula d’Arts Visuals del Consorci Transversal. Els seus objectius són afavorir la projecció i mobilitat dels artistes, la redistribució a tot el país de la producció d'art contemporani i el treball en xarxa.

 

Rodalies 3 es materialitzarà com una exposició simultània a 8 ciutats de Transversal: Mataró, Olot, Girona, Sant Cugat del Vallès, Vilanova i la Geltrú, Reus, La Seu d'Urgell i Granollers. La selecció d'artistes participants a aquesta mostra es va fer a través d'una convocatòria oberta a la qual van concórrer més de 80 propostes artístiques d'orígens, gèneres i disciplines molt diferents.