Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMAC enceta la 2a temporada del Cicle de Petit Format a Can Gassol

Escoltar

L’IMAC enceta la 2a temporada del Cicle de Petit Format a Can Gassol

La nova oferta inclou quatre espectacles de diferents estils

Can Gassol Centre d’Arts Escèniques de Mataró comença un nou Cicle de Petit Format. La nova temporada inclourà quatre espectacles marcats per la varietat d’estils, que van des del teatre a la dansa, passant pel clown i el teatre gestual amb titelles de mida humana.

 

La proposta escènica presentada per Teresa Urroz i Gemma Julià (Companyia La Prodigiosa) a “Inventari d’objectes perduts” donarà el tret de sortida a la nova temporada el divendres 28 de gener. La següent obra programada serà el nou espectacle de la clown Pepa Plana, “Penèlope” (25 de febrer). Can Gassol acollirà més tard la força interpretativa del teatre de titelles de Miquel Gallardo al capdavant de la Cia Pelmànec i el seu “Don Joan. Memòria amarga de mi”(25 de març); i per acabar hi haurà espai per a la dansa (15 d’abril) del duet format per Toni Mira i Claire Ducreux en l’espectacle “En attendant l’inattendu”.

 

L’“Inventari d’objectes perduts” ens trasllada a un suposat departament d’objectes extraviats. Dues científiques, responsables de l’arxiu, acullen els visitants en el seu espai de treball i comparteixen amb ells la passió per la feina: protegir, ordenar i classificar els objectes perduts.

 

“Penélope”, el nou espectacle de la Pepa Plana, ofereix una nova versió de la guerra de Troia. Presenta una pallassa que espera, amb la distracció d’una màquina de cosir, el retorn d’un marit que acaba d’abandonar la llar per anar-se’n a la guerra.

 

“Don Joan. Memòria amarga de mi” mostra, a partir de textos de Tirso de Molina, Zorrilla, Molière i Palau i Fabre, el factor més humà del personatge. Per últim, l’espectacle de dansa “En attendant l’inattendu” neix de la trobada de Claire Ducreux amb Toni Mira, dos creadors i intèrprets que han decidit regalar-se la síntesi del seu treball artístic. L’espectacle explica una senzilla història d’amor entre dos universos molt diferents en la forma, però amb moltes convergències en l’essència.

 

Tots els espectacles començaran a les 21.00 hores. El preu de les entrades a cadascuna de les sessions és de 6 euros. Es poden adquirir a les oficines de l’IMAC, servei de Tel-Entrada de Catalunya Caixa i, des d’una hora abans de l’espectacle, a la taquilla.