Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM obre el procés per cobrir les vacants dels mercats de marxants

Escoltar

L’IMPEM obre el procés per cobrir les vacants dels mercats de marxants

Les llicències s’atorgaran a través d’un concurs amb concurrència competitiva

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) ha obert el procés de licitació de llicències municipals per a l’exercici de la venda no sedentària en els llocs vacants dels mercats de marxants de Mataró.


 

Aquest any, per primera vegada, les llicències s’atorgaran a través d’un concurs amb concurrència competitiva que valorarà els següents aspectes: el tipus de producció, el medi ambient i la sostenibilitat, la tipologia de la instal·lació, la gestió comercial i altres millores que es puguin proposar. Per al grup de productors de fruita i verdura també es tindrà en compte el criteri d’estalvi energètic.

 

A partir d’aquesta valoració es determinarà l’ordre de la llista d’espera pels diferents grups de productes. A més, les llicències adjudicades seran vàlides fins al 6 d’octubre de 2014, i ja no hi haurà un sorteig públic anual com es feia fins ara. Aquestes novetats segueixen les directrius del Decret legislatiu 3/2010 de 5 d’octubre per a l’adequació de les normes amb rang de llei a la Directiva 2006/123/CE de 12 de desembre de 2006 del Parlament i del Consell, relativa als serveis en el mercat interior.

 

Les propostes que reuneixin els requisits previstos en el plec de clàusules passaran a conformar una llista d’espera en funció del grup de classificació pel qual es presentin, i no del mercat. Les llicències s’aniran adjudicant a mesura que es produeixin les vacants.

 

Actualment existeixen vacants als mercats de Cirera-Molins, Cerdanyola, Escorxador i Pla d’en Boet, i seran adjudicades a partir d’aquesta llista d’espera, així com totes les vacants que es vagin produint fins al 31 de desembre de 2012.

 

El termini de presentació de les propostes finalitza el 22 de juliol de 2011. En la presentació caldrà incloure la documentació justificativa de la solvència tècnica o professional de la persona interessada. Per a més informació, els interessats poden adreçar-se directament al Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l’IMPEM, al carrer de Francisco Herrera, 70 o bé per telèfon al 93 758 21 31 o al correu electrònic comerc@ajmataro.cat.