Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM presenta un nou web que impulsarà la cooperació i comunicació entre el sector comercial de la ciutat

Escoltar

L’IMPEM presenta un nou web que impulsarà la cooperació i comunicació entre el sector comercial de la ciutat

Incorpora un fòrum i un cens de locals comercials disponibles



La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, ha presentat avui www.aparadormataro.cat, una nova pàgina web, promoguda per l’IMPEM, que pretén esdevenir una eina de comunicació, cooperació i participació adreçada als professionals del sector comercial de la ciutat, i que al mateix temps, faciliti la implantació de noves empreses comercials a la ciutat, reduint el temps de rotació dels locals comercials lliures.




La plataforma 2.0 inclou diferents espais:



- Un fòrum: un espai de participació que té per objectiu debatre, cooperar i proposar nous projectes comercials. 



- El cens de locals comercials disponibles: gestionat amb la col·laboració de les empreses de la propietat immobiliària que van signar el conveni de col·laboració el passat mes d’octubre. 



- Un espai d’informació:comptarà amb notícies, documentació i enllaços d’interès per al sector.



- Un directori de comerciants registrats a la plataforma: oferirà més recursos i informació a la qual s’hi accedirà un cop registrat com a usuari de la pàgina.

 

Els continguts de la plataforma s’aniran ampliant en base als suggeriments dels comerços que hi participin, amb les notícies i informacions d’interès pel sector que es vagin publicant i amb productes o iniciatives que es desenvolupin a partir de les propostes amb viabilitat i interès per la millora del comerç de la ciutat.

 

Les entitats i agents col·laboradors en el projecte són l’Associació de comerciants i professionals del nou centre de Mataró (Bulevards de Mataró) i Unió de Botiguers de Mataró amb els representants de les agències de la propietat immobiliària BiG Immobles, Finques Bonamusa, Finques Pous, Finques Castellà, Servi-Finques i la Cambra de la Propietat Urbana de Mataró i El Maresme, agents tots ells que varen signar el passat 29 d’octubre un conveni de col·laboració amb l’IMPEM per tal d’impulsar la creació de l’aplicatiu de cens de locals comercials disponibles.

 



Iniciativa sorgida dels esmorzars sectorials



La iniciativa de crear aquesta plataforma neix de la proposta sorgida als esmorzars sectorials de comerç, un espai de diàleg i debat sectorial en què hi participen comerciants de la ciutat, representants de les entitats territorials de comerç i representants de l’IMPEM.

 

Aquesta iniciativa promoguda per l’IMPEM se suma a d’altres recents promogudes per part del sector comercial que evidencien la importància de vehicular les noves tecnologies a la promoció i gestió del sector comerç. El projecte compta amb el suport tècnic i el cofinançament de la Diputació de Barcelona i del Servei d´Ocupació de Catalunya.